Etikettefterlysningar
Läst 2616 ggr
Maleficum
2018-06-15, 22:54

Turridning på västkusten?

Är det någon här från västra sidan av Sverige som har bra koll på ställen med turridning eller andra arrangemang där man har möjlighet att få rida under sommaren?

Vi har sommarstuga i Heestrand (mellan Fjällbacka och Smögen) och har tidigare somrar ridit på Toric center i Brastad på turridning men pga problem med markägare har de tyvärr fått sluta med turridning nu så jag och min pappa söker något nytt trevligt ställe att rida på!

Och vi föredrar om det inte är islandshästar och ett plus om man inte blir ihopsatt med massa okända människor utan att man rider i "privat" grupp (hänt för många gånger att man hamnar med folk som inte vågar göra något).

Instagram: @theblindbunny
http://www.tizzys.n.nu

Ess1
2018-06-15, 23:45
#1

Du kan höra med Tossene Hästgård om de har. Jag red där för några år sedan.  

http://tossenegard.com/

Lona
2018-06-17, 21:25
#2

Hur långt kan ni tänka er att åka? Vet inte om det finns kvar, men det fanns ett ställe lite närmre Göteborg som hade PRE och lusitanos, de är ju sååå läckra!
Någon särskild hästtyp som ni föredrar annars? Tänker tex western, kallblod etc.

"Jag är inte klok men jag är smart!"
Toktantens dagbok: www.raskva.wordpress.com
Om hästar, hundar och livet i största allmänhet🌺

Maleficum
2018-06-17, 21:59
#3

#2 Vi föredrar helt klart större hästar (min pappa är rätt stor så det är ju att föredra och jag föredrar kallblod framför islandshästar)! Aldrig provat på western men skulle gärna göra det :) 

Stället vi ridit på tidigare har varit 30-40 minuters bilresa bort så det är iaf helt okej men hur mycket längre än så vet jag inte.

Instagram: @theblindbunny
http://www.tizzys.n.nu

Upp till toppen