Efterlysningar

Ridbyxor till långbenta och smala människor

2019-05-29 17:54 #0 av: majper33

Hejsan!

Jag är en smal tjej med långa ben, och söker då ridbyxor som är anpassade för just min kropp. Jag har haft jättemycket problem sedan mina ben stack i väg och växte väldigt fort. Antingen sitter byxorna bra fast med korta ben eller så har de perfekt längd på benen men för stora vid låren.

Lämna gärna länkar eller dela egna erfarenheter! Glad 

Anmäl
2019-05-30 00:56 #1 av: ThatPie

Jag har samma problem och ända tipset jag har är att leta, leta och leta. Till slut hittar man ett par som är helt perfekta och oftast håller sig ett par ridbyxor ett tag, så då har man något att använda. Jag använder även ett flätat skärp (så att det går att spänna in hur mycket man vill), just för att kunna ha byxor även om de är liiite stora i midjan. Då jag upptäckt att många byxor sitter annorlunda på en när man är uppsitten.

Om man måste ha ett par byxor akut så gå för ett par som passar i midjan men är lite för korta. Själv har jag ändå både strumpor och ridstövlar över, så är bara jag som vet att de är lite korta :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.