Efterlysningar

Turridning på västkusten?

2018-06-15 22:54 #0 av: Maleficum

Är det någon här från västra sidan av Sverige som har bra koll på ställen med turridning eller andra arrangemang där man har möjlighet att få rida under sommaren?

Vi har sommarstuga i Heestrand (mellan Fjällbacka och Smögen) och har tidigare somrar ridit på Toric center i Brastad på turridning men pga problem med markägare har de tyvärr fått sluta med turridning nu så jag och min pappa söker något nytt trevligt ställe att rida på!

Och vi föredrar om det inte är islandshästar och ett plus om man inte blir ihopsatt med massa okända människor utan att man rider i "privat" grupp (hänt för många gånger att man hamnar med folk som inte vågar göra något).

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2018-06-15 23:45 #1 av: Ess1

Du kan höra med Tossene Hästgård om de har. Jag red där för några år sedan.  

http://tossenegard.com/

Anmäl
2018-06-17 21:25 #2 av: Lona

Hur långt kan ni tänka er att åka? Vet inte om det finns kvar, men det fanns ett ställe lite närmre Göteborg som hade PRE och lusitanos, de är ju sååå läckra!
Någon särskild hästtyp som ni föredrar annars? Tänker tex western, kallblod etc.

"Glass löser allt!" /Källa Glassgård, Öland
Toktantens dagbok - Om hästar, hundar och livet i största allmänhetBlomma

Anmäl
2018-06-17 21:59 #3 av: Maleficum

#2 Vi föredrar helt klart större hästar (min pappa är rätt stor så det är ju att föredra och jag föredrar kallblod framför islandshästar)! Aldrig provat på western men skulle gärna göra det :) 

Stället vi ridit på tidigare har varit 30-40 minuters bilresa bort så det är iaf helt okej men hur mycket längre än så vet jag inte.

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.