Western & NH

Inpassning av westernsadel

2018-02-24 15:05 #0 av: axa

Jag kan så gott som inget om westernsadlar. Men blir nyfiken. När man ser videor om inpassning av westernsadlar nämns till störst del att det ska finnas utrymme för bogbladen att röra sig obehindrat, såklart :) Men är resten inte lika omfattande vid western? Tänker om man beställer en sadel som denna; https://www.taur.se/produkter/sadlar/western/deuber-partner-adjustable-flex-fit-vario-1330.html

Den går att ställa om i bommen så att man kan använda den till fler hästar samtidigt, samt anpassa till hur sin hästs muskulatur, mm ser ut för tillfället. Ska man anta då att den sett till övriga del av ryggen passar olika typer hästar? Hur kan man annars beställa sadlar till pris för över 20'000kr, utan att ha provat de först, eller ens få info om vad den lämpar sig för för ryggar? Antar att man inte kan återlämna om de inte sitter, eftersom de specialbeställs.. Funderar Visst kan man fråga dem, men tänker spontant eftersom infon inte är given i artikeln.

Någon som har koll eller tankar? 

Anmäl
2018-02-24 15:28 #1 av: vallhund

Prova att fråga på http://www.bukefalos.com/forums/utrustning.63/

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 
Anmäl
2018-02-24 17:42 #2 av: axa

#1 Det ska jag göra :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.