Utrustning & tillbehör

Flugtäcke

2017-08-01 22:09 #0 av: powerade

Vad rekommenderar ni för flugtäcke? Gärna inte såå dyrt då det inte kommer användas varje dag.
Det ska gå bra att ha i regn ( Inte blir blött och kyler hästen)
Nu i regntider regnar ju flugsprayen bort och sen kommer insekterna innan man hunnit spraya in hästen, så han har fått 3 bett från vilket jag tror är från broms.. ena är lite svullet så vore bra om man kunde ha ett täcke dessa dagar:/

Anmäl
2017-08-05 22:39 #1 av: Cecilia.S

Du har ett flugtäcke HÄR med funktion av ett regntäcke. Det är dock öppet under magen, men sitter väldigt bra (dock lång hals som går att fästa i en grimma för att det inte ska glida ner). Täcket är funktionellt väldigt bra men det kan bli varmt för hästen under varma sommardagar Glad Normalt i storlek och relativt billigt.

Medarbetare på Akvariefisk och RidsportBlomma Häst • Hund • Foto • Akvaristik

Anmäl
2017-08-06 09:52 #2 av: powerade

Kanske är något då värsta sommarvärmen försvunnit. Vi har haft bara 2 veckor med värme.. Men ja ske ändå blir lite varmt då solen kommer fram, det som är problemet;/ har inte möjlighet att åka och ta av det:o

Anmäl
2017-08-06 12:43 #3 av: Alejalo

Mitt nuvarande flugtäcke är från biltema funkar fint! Det är resår på magdel och med hals. Det enda är att bensnörena är lite korta med det löser man enkelt med lite balsnöre :) 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.