Utbildning & träning

Stoppa in håret i hjälmen

2017-07-08 12:55 #0 av: Eelliiee

Hej! Jag tycker att det är dösnyggt att ha håret uppstoppat i hjälmen när man rider. Jag har testat så himla mycket men det blir bara knöligt och håret spretar överallt. Jag brukar sätta upp håret i en hästsvans och försöka lägga upp den och sedan på med hjälmen. Det sticker alltid ut hår i pannan och det blir bara dåligt. Har väldigt tjockt hår också så det blir jättesvårt. Hur gör ni?

Anmäl
2017-07-13 15:50 #1 av: Lizelda

Ger upp ;) Hade ett tag när jag tänkte att jag kanske skulle se lite hyfsad ut när jag rider men nä, blev inget med det. Tidskrävande och alldeles i onödan, slänga ihop håret i en låg hästsvans (så det ligger mot ryggen) och lägga på hjälmen en bit ner på pannan för att sedan dra upp den på plats och på så sätt stänga in håret.

"Be proud of your scars, they're proof of a fight you never lost."

HundarBortskänkes, Ridsport, AkvariefiskFurry Paws

Bloggar om min assistanshund på Tassa Bredvid

Anmäl
2017-07-18 02:17 #2 av: Tramptass

Man kan ju ha någon form av nät, typ sånt man har när man har peruk.  Sett flera som har haft det och verkar funka bra :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.