Övrigt om hästar

Köpa häst

2017-01-24 19:45 #0 av: Ilovehorses

Om ni skulle köpa en häst vilken färg skulle det vara och vilken ras?

Skicka gärna en bild på eran häst om ni har någon Skrattar

Och om ni kan/vill så tipsa gärna om någon hemsida där man kan hitta hästar som är till salu

Gärna Lusitano hästar Skämtar

Anmäl
2017-01-24 19:58 #1 av: Mooniq

Längesen jag hade häst men hjärtat gör en frivolt varje gång jag ser hästar. Saknar hästlivet men kroppen är för gammal för att orka. Vet inte om färg spelar roll - jag har alltid tittat på personlighet på de hästar jag haft - dock har de varit olika brunfärgade. Glad Jag har haft en travare/varmblod och ett polskt halvblod - en riktigt rolig häst - otrolig kraft - jag kallade honom min "lilla" krigshäst. 165cm hög och bred  men ändå graciös. Många år sen men här är Tom när det begav sig.

Älta inte problem - skapa lösningar!! FunderarSkrattar


Anmäl
2017-01-24 20:14 #2 av: [RC1393]

En häst med exteriör liknande Negros vill jag ha, oavsett ras och färg (Negro är en KWPN). Ögongodis som bara denKär Ska inte förnekas att jag inte säger nej till en gulbrun lusitano heller! 

Jag har själv ett gulbrunt gotlandsruss och en skimmel connemaraponny. Hade ingen nyare bild i närheten men här är russet från förra våren. Han är något ljusare när han fällt färdigt och är ljusgul (och fluffig!) på vintern. Connemaran är på min profilbild. 

Anmäl
2017-01-25 00:46 #3 av: Maleficum

Har alltid varit lite extra svag för fjordingar, speciellt musblacka och rödblacka. Sen gillar jag hästar med mjölmule! Har även träffat en hel del mycket trevliga araber. Till helt motsats är jag även väldigt förtjust i kallblod som ardenner tex. Men i slutänden skulle ras och färg spela mindre roll och individ vara mer viktig då hästen jag skaffa även bör funka för min pappa att rida.

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2017-01-25 15:09 #4 av: ILOVEHORSE

på Hästnet hittar man mycket hästar till salu Glad

Anmäl
2017-01-25 21:14 #5 av: Ilovehorses

ok Tack Hjärta

Anmäl
2017-01-28 04:03 #6 av: frost_schäfer

hmm.. skulle nog köpt en welsh, PRE eller en islandshäst .Färg spelar typ ingen roll .Bara inte en ljus skimmel för dem blir så smutsigaGapskrattar.Annars älskar jag svarta hästar .Brukar bli så att man förälskar sig i en häst/ponny så brukar färgen och utseende /ras inte spelar roll :)

Anmäl
2017-01-28 08:17 #7 av: vallhund

I min värld är individ viktigare än färg.

http://www.bukefalos.com/forums/hast-ponny.41/

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 
Anmäl
2017-01-28 14:51 #8 av: [RC1393]

#7 Jag utgick från att TS menade om möjligheten fanns att få drömhästen i "rätt" färg och av "rätt" ras. Letar jag häst "på riktigt" så letar jag ju inte först fram en häst i rätt färg och köper den (fast det var ju ungefär så det gick till med min lillponny ovan i tråden men det är en annan historia!Skrattar), utan då letar jag ju individ; men man kan alltid drömma!Kär

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.