Ridning

ridskola inför utbildning

2016-07-28 12:01 #0 av: Yehet121

Hej. En av mina stora drömmar är att på något sätt jobba med hästar, helst som ridlärare. Problemet nu är att jag för det första inte har gått på hästgymnasium, så det blir en komvux utbildning som förberedelse inför ridlärarutbildning. Nu är det så att jag red från att jag var 6 år tills jag var 15, sen tog jag en paus tills nu pga studier, jag är nu 19 år. Nu har jag 1 år kvar på gymnasiet och jag ska börja rida igen i höst och kommer även leta efter medryttarhäst, funkar det som förberedelse inför komvux utbildningen eller tror ni jag behöver rida lite längre än ett år för att komma ordentligt in i ridningen igen?

Anmäl
2016-07-28 12:28 #1 av: Alyssa

Jag skulle nog vänt mig direkt till olika skolor och sett vad de har att säga kring ämnet :) Finns toppenbra skolor där ute. Själv gick jag på Wången och utbildade mig till hästskötare m. inriktning trav. De har ridledarutbildningar där också men sedan finns det ju andra skolor också :) Lycka till!

Blomma - Travhästen söker medisar! - Blomma
Sajtvärd för NyhedendomStenarSocialt stöd och Travhästen.
Medis på Huskatter och Råttor

Anmäl
2016-07-29 01:47 #2 av: VoxBauers

Beror lite på var du bor... 

Kvinnersta i Örebro kan du kolla med!

www.voxbauers.weebly.com

www.cornishrex.se

Anmäl
2016-07-29 11:30 #3 av: Yehet121

#1 Det ska jag göra, dock har dom flesta jag har kollat med sagt att jag måste gå komvux utbildningen innan då jag inte har behörighet till att börja deras utbildningar än.

#2 Haha jag bor i Örebro så Kvinnersta har jag kollat redan men det är ju gymnasieutbildningar förutom travutbildningen

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.