Övrigt om hästar

Naturbruksgymnasium

2016-03-03 14:18 #0 av: Lova_berg

Hej!
Jag har tänkt söka till ett naturbruksgymnasium med inriktning häst. Jag har funderat på Ingelstads naturbruksgymnasium eller Bollerup. Någon som har gått där eller vet om det är bra gymnasium?

Anmäl
2016-03-03 21:09 #1 av: JoannaLi

Jag går på Ingelstad! Går dock på Hundinriktningen, men spanar en del på häst. 

Älskar själva gymnasiet. De är den allra bästa versionen av friskola, de är medvetna om att de behöver sina elever och behandlar oss väldigt väl pga det. Internatet är jättehärligt (särskilt de något mindre byggnaderna). 

Jag läser också NV-profilen och det är också bra. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men svarar gärna på frågor :)


Anmäl
2016-03-04 11:54 #2 av: Alejalo

Jag går andra året på ingelstad och det är en bra skola. Jag går häst och har med mig min egna och det fungerar bra så länge man följer reglerna, vilket inte är särskilt många. Du får chans att rida olika sorters hästar och man får åka ut på roliga studieresor, te.x flyinge bruksprov. I ettan får du även chans att ta traktor körkort, vilket man kanske inte kan göra mycket med men det är bra att kunna köra traktor ifall man ska jobba med hästar. 

Anmäl
2016-03-04 17:15 #3 av: Lindorm

Jag har inte gått på Ingelstad själv, men har bara hört positiva och bra saker om det gymnasiet :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.