Tävlingar

Var hittar man tävlingar och utställningar?

2015-03-26 22:03 #0 av: Sealle

Hoppas det hamnar i rätt kategori nu, var inte helt säker. I vilket fall, jag undrar vart man ska kolla för att hitta tävlingar och utställningar? Jag vill ut och fotografera nu när våren närmar sig men jag har alltid så svårt att hitta tävlingar och speciellt utställningar.

TDB känner jag till men när man letar efter andra tävlingar än hoppning eller dressyr tycker jag den är rätt kass. Så fort man är intresserad av utställningar, westerntävlingar eller körning så är man fast. Finns det någon liknande "databas"/register som inkluderar fler grenar än dressyr och hoppning eller får man gå in på t.ex. varje individuell hästras hemsida och se ifall de skyltar om utställningar där?

Anmäl
2015-03-27 08:24 #1 av: Linnea

Tdb administrerar tävlingar i många olika grenar WE, fälttävlan, körning, distans mfl. Anledningen till att du inte hittar så många är för att det kanske inte finns så många tävlingar i dessa grenar i ditt län. Alla officiella tävlingar (alltså inte träningstävlingar) måste gå via tdb som hanterar licenser, anmälningar osv. Western ingår inte i svenska ridsportförbundet och därför inte heller i tdb. Du får kolla på WRAS. Utställningar kan finnas med i tdb, det är en ny funktion men lättast är att gå via SH eller avelsföreningarna (som du hittar på SHs hemsida).

Skynda långsamt så går det fortare
Sajtvärd på
Fälttävlan

Anmäl
2015-03-27 10:01 #2 av: MsSallylover

Vad står tbd för? Kan någon länka den sidan? Tack! :)

Anmäl
2015-03-27 10:32 #3 av: WornOut

Tävlingsdatabasen, http://tdb.ridsport.se/

Anmäl
2015-07-14 17:22 #4 av: Örebro.OliviaA

Trav finns ju också. De tävlingarna hittar du på 

http://www.ponnytrav.se/2015/tavlingskalender_jul15.html

eller för storhästar: travsport.se/tavlingskalenderGlad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.