Annonstorget

(S) Fler böcker

2015-01-18 10:50 #0 av: CorneliaAndersson

Har lite fler böcker att sälja!

1. "Lär dig rita hästar"
Boken är lite vikt i ena hörnet på framsidan, men är annars i fint skick!

2. "Teckna djur"
Boken är i fint skick!

3. "Fyra hälsar som jag lärt känna"
- Den här boken handlar om en man som tar sig an 4 osäkra hästar och ska försöka få de lite mer säkra med sig själva, med hjälp av bl.a. NH. Detta är (tror jag) en verklighetsbaserad bok, med spännande text och bilder. Superbra och svårt att släppa taget om den egentligen!
Boken är i fint skick!

4. "Hästsnack med Maria Gretzer"
- info, svar på inskickade frågor, skaffa häst?, mat, är min häst frisk?, från topp till hov, Marias träningstips, svårridna hästar, etc. Massa bra info, för både erfarna och mindre erfarna hästtokar!
Boken är i fint skick!

5. "Mysteriet på ponnypensionatet"
- Knappt har familjen Pemberton hunnit hämta sig från den första omgången gäster på sitt ponnypensionat och alla bekymmer det medförde, förrän de drabbas av nya! Den mystiske kommendör Cooley dyker upp, liksom värstingen Mike och det dröjer inte länge förrän Harriet, Lisa, Ben och James ramlar huvudstupa rakt in i nya, farliga situationer. Vem är den där Cooley egentligen och vart har den amerikanska pojken Paul tagit vägen?
Mysteriet på ponnypensionatet är den andra fristående boken om familjen Pemberton och deras hästar.
Boken är i fint skick!

6. "Vildmarkens fasor"
- Att bo ute i vildmarken med en hel hjord vildhästar runt husknuten är underbart, inte minst om man, som Evy, har förmågan att höra hästars tankar och känna hästars känslor. Men den före detta vildhästen Twilight vägrar ännu att bli en lydig tamhäst och älgkalven Thumper, som inte är så liten längre, är fortfarande en bråkstake. Djurens egenheter blir dock synnerligen användbara när Evy och hennes kompis Kestrel ställer en viss konsthandlare mot väggen ...
Boken är i fint skick!

7. "Ridläger på Sonnenhof, Juli i fara"
- Problemen hopar sig på Sonnenhof. Strax innan ännu en ridlägervecka ska dra igång, försvinner haflingerligan spårlöst från gården. Julis stackars känsliga häst Nelson måste därför fungera som ridlägerhäst, och Juli är förståss måttligt road. Tur i oturen får de när Nelson plötsligt skenar under en uteritt. De råkar då komma i närheten av ödegården på andra sidan skogen, och där är minsann något fuffens på gång! Juli tänker ta reda på vad.
Boken är i fint skick, syns lite att den är begagnad.

8. "De vilda hästarnas värld, Rädda Lucky Star"
- Tvillingarna Liv och Sophie, och numera även deras bror Mark, drömmer om att få bo kvar på morföräldrarnas ranch Lucky Star. Kanske kan den en vacker dag bli en riktigt fin boskapsranch igen. Men så drabbas familjen av en stor förlust. Den enda som vet var kontraktet på ranchens mark finns går bort - och familjen riskerar mista sina bästa betesmarker. Kontraket måste absolut komma till rätta, men det finns fler som vill lägga vantarna på det.
Boken är i fint skick! Har dock några mindre märkbara "prickar" på framsidan, förmodligen från någon slags penna.

Pris: bud (köparen betalar frakten)

Finns i Kristianstad, Skåne

/ Cornelia Andersson,
Innehavare av Borgargatans Kaninuppfödning
Medarbetare på Hermelinkanin.ifokus och Diabetes.ifokus

Anmäl
2016-01-12 22:18 #1 av: CorneliaAndersson

Nummer 5,6,7 och 8 finns kvar!

Har även ett PC-spel
Springdale- Höga berg, djupa dalar!

Ge bud!

/ Cornelia Andersson,
Innehavare av Borgargatans Kaninuppfödning
Medarbetare på Hermelinkanin.ifokus och Diabetes.ifokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.