Dressyr

lära sig :)

2015-01-05 01:19 #0 av: ilovemyhorse00

HejHej jag har nyligen fått lite intresse av dressyr då jag tycker det är så himla fint och verkar kul att hålla på med då jag själv är mer inriktad på hoppning.

Jag skulle vilja veta lite vad man kan göra för något i början om vi säger såhär är inte världens bästa ryttare och har inte direkt världens största vanna av dressyren men jag är inte heller direkt nybörjare då jag haft många hästar genom åren men dom har mest varit hopp eller skogsmulle hästar men en av dom hästarna jag har nu är utbildad till LB och tävlad bara litegranna.

Men ja jag skulle vilja ha lite tips på vad man kan göra för övningar och HUR MAN GÖR tex skänkelvickningar (Helt raderat från minnet) öppna,sluta flytta bakdelen och ja såna saker :)

Anmäl
2015-01-05 11:35 #1 av: BettaSplendens

Skaffa en tränare helt klart, kommer kunna hjälpa dig med allt sånt om du nu vill satsa på dressyren. Kan vara svårt att göra rätt själv :) Men du kan ju öva lite själv

Här är lite videos iaf 

https://www.youtube.com/watch?v=ZQ7PAYi1UCE

https://www.youtube.com/watch?v=26l65IRKXXg


Anmäl
2015-01-05 14:04 #2 av: ilovemyhorse00

jag hade tänkt göra det längre fram till våren då det är väldigt väldigt halt här och jag har ingen som vill köra transport just nu i ishalkan.

Men såna videos är jätte bra!

 jag har faktiskt lekt mig fram lite idag och fått lite flash backs från de få dressyr passen :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.