Utbildning & träning

Köpa 5 åring.

2014-10-27 21:21 #0 av: hannah96

Var och provred en häst idag. En unghäst på 5 år, inriden i ca 1 år, hoppad upp till en meter, tittar lite men hoppar allt. Jag fastnade för den här hästen något så otroligt mycket. 

Och nu till min fråga, vad tycker ni om att skaffa en unghäst utan vana? Jag är självklart medveten om att han fortfarande är '' bäbis/ valp'', och även fast ägaren säger att han är jätte lugn och så vidare så vet jag, att det finns oftast en räv bakom öronen.  Om hästen hamnar i mina ägor kommer den att stå i ett stall med mycket kunniga människor, kommer att tränas regelbundet för att jag inte ska få slut på ideer om vad jag ska lära honom. Men som sagt, vad tycker ni? Någon gång måste ju vara första egentligen.. 

Anmäl
2014-10-27 21:33 #1 av: P4go

Jag tog unghäst utan vana. Bara man har folk som verkligen kan hjälpa till så går det ofta bra. Sunt förnuft och att man kan ta tills sig va folk säger!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.