Övrigt om hästar

Gävles Hästnäring?

2014-09-20 17:03 #0 av: MyCookie

Hej!

Min familj är sugna på att flytta till Gävle. Just nu bor vi i en förort till Stockholm. Och nu undrar jag om det är någon här som har någon erfarenhet av ridskolorna i Gävle? Och hur tätt är det med privatstall?

Anmäl
2014-09-20 19:24 #1 av: Iaemi

Har inte mycket att jämföra med eftersom jag alltid bott i Gävle, men jag skulle säga att det finns massor av privatstall speciellt lite utanför Gävle (jag bor åt valbo hållet och där finns det en hel del).  Ridskolor skulle jag säga runt 4 stycken mer centralt. :)

Jag har ridit på Gävle Fältrittklubb i många år fram tills 2010 då jag skaffade egen häst och har nästan bara positiva erfarenheter därifrån. :)

Kan även tillägga att min lilla syster går där nu en gång i veckan. Det finns snälla hästar och ponnyer (nu mer mindre ponnyer än när jag gick där) och jag letar häst att köpa just nu, och skulle gärna planera att ha den där. Det är en mycket fin anläggning. Skrattar

Anmäl
2014-09-21 12:56 #2 av: MyCookie

Okej, det låter bra!

Tack för svaret :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.