Utrustning & tillbehör

Töjer sig J. Whitaker byxor?!

2014-09-19 16:39 #0 av: makeupbox

Jag har beställt hem ett par J. Whitaker byxor i min vanliga storlek.  Dessa är dock lite stora på mig pga den rikliga stretchen (vilket för övrigt är otroligt najs), blir pösiga bakom knätt då jag böjer på benen och lite veckiga runt rumpan. Som de sitter nu är de lite stora men ändå så att de passar, men  jag undrar om de töjer sig? Isåfall kommer jag behöva beställa 34or.. Funderar

Anmäl
2014-09-19 23:06 #1 av: Comedy

Jag har i vanliga fall 38 i byxor, men i mina Whitakerbyxor har jag 36. De i stallet som har sådana byxor i en storlek "för små" tycker de sitter perfekt, medan de som har i sin "vanliga" storlek tycker att de blir lite stora. Så jag hade absolut satsat på ett par mindre om jag var du :) 

(Jag antog att det var Original som du pratade om, alltså dessa http://skarahastsport.se/produkt.asp?id=36 . De knäskodda vet jag inte hur de är, men antar att det är samma som gäller för dem)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.