Om stallet

isolera hästbox

2014-08-24 19:10 #0 av: chade

Nu är det så att i stallet där jag är så förvaras all utrustning i en vanlig box som vi då gjort om till sadelkammare. Men den är ju inte isolerad och det är inget varmstall för tillfället då fläktarna gått sönder.  Känner jag stallägaren rätt så kommer det fortsätta vara trasigt, vilket innebär att det både blir kallt och fuktigt i stallet på höst,vår och vinter, vilket inte är så bra för lädret. Har ni något bra tips på hur man isolerar på en snabbt och billigt sätt för att senare bara ha ett eldrivet element där som håller det varmt?

Små stjärnor lyser också i mörkret.

Anmäl
2014-08-25 12:39 #1 av: PogoPedagog

Du kan isolera med halm om det ändå används i stallet. Misstänker att det billigaste sättet är att spika brädor på boxväggarna, hela vägen upp. Sätta några reglar på utsidan och sedan spika brädor på dem med. När du fått upp någon meter av den yttre brädväggen klämmer du in halm i mellanrummet. Sen är det bara att fortsätta spika och fylla på med mer halm.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.