Islandshästar

Islandshästar

2014-06-29 23:06 #0 av: Jenniki

Hej!
Tänkte höra vad ni anser om islandshäst hållning, det brukar sägas att islandshäst människor har en annan hantering. Vad tycker ni? Är det rätt att islandshäst förbundet ligger utanför ridsports förbundet tex?

Anmäl
2014-07-01 14:02 #1 av: Linnea

Jag tycker att all ridsport/körsport utom trav och galopp borde ligga i samma förbund, det hade vi alla tjänat på. Man kan lära mycket mer än man tror av de som gör på andra sätt än man själv.

Skynda långsamt så går det fortare
Sajtvärd på
Fälttävlan

Anmäl
2014-07-01 17:07 #2 av: Tusen

Jag tycker att om all hästsport skall ligga inom ridsportförbundet så får man lov att släppa på bl.a. åldersgränserna på ponny. Det är många regler som man har inom ridsportens tävlingsregler som i alla fall jag förstår att det gör att man väljer att ligga utanför.  Man får inte döva hästen, måste rida med bett osv. Det finns mängder med tokiga regler.
Ridtravarna är inte heller med i ridsportförbundet just pga deras tokiga regler.
Vi föder ju upp russ och jag skulle gärna se att även russen har helt egna tävlingar och regler utanför Ridsportförbundet.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.