Utbildning & träning

Träningsdagbok, som hästmänniska?

2014-06-04 23:21 #0 av: laddare

Jag är en aktiv tjej på 17 år som elit-satsar på orientering, vilket gör att jag försöker träna 4-7ggr veckan av både löpning, styrke och orientering.  Jag 'skriver' därför träningsdagbok för att hålla koll på hur mycket/lite jag tränar och för att tränare ska kunna hålla koll.

Men jag håller även på med ridning, vilket är en sorts träning/mycket motion för mig då jag inte åker häst. Utan verkligen jobbar och är aktiv. Och eftersom jag är i stallet 2-5ggr veckan så blir det ju en hel del jobbiga ridpass.

Hur ska man, och kan man lägga in dessa i träningsdagboken (som är på internet, funbeat.se) för att få en mer "rättvis" bedömning på hur man tränar i veckan? Har bekanta som lägger in promenader och vissa jobb där, och tänker att det kanske är en ide att lägga in min ridning då.

Hur ser ni på saken? Några tips? :)
(ingen aning om vilken grupp jag skulle posta i)

Anmäl
2014-06-05 11:21 #1 av: Mixie

Brukar alltid erbjuda den som ifrågasätter om ridning är träning eller inte en chans att komma ut och prova :) om denne inte vill kan den istället hålla munnen Stängd :))

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.