Utrustning & tillbehör

Byta ifrån dörrar till bom?

2014-04-24 12:44 #0 av: hannah96

Har en relativt ny boj transport, tror den är ifrån 09. Den har dörrar och tyckte i början att det var jätte bra, Men nae, inte nu längre när jag har en häst jag behöver lasta med lina och slänger sig ut. Då känns bommar säkrare. 

Så vet någon om man kan byta ifrån dörrar till bommar? Var isåfall får man tag på bommar, och kan man göra det själv? =) 

Anmäl
2014-04-24 12:58 #1 av: Linnea

Tvivlar på att det går att göra själv men jag vet inte. Jag tror att bommarna behöver andra sorts fästen än dörrarna men det kanske man kan köpa hos tillverkaren. Gällande dörrar håller jag med dig, jag föredrar bommar.

Skynda långsamt så går det fortare
Sajtvärd på
Fälttävlan

Anmäl
2014-04-24 13:46 #2 av: Sarah

Visste inte att dörrarna var istället för bommar, även om jag inte tänkt på det så mycket :) Men, låter inte alls optimalt med dörrar om man inte har en cool häst. Visst att man inte kläms ihjäl av dem som under rampen, men man kan ju lätt få dem inslängda i ansiktet om hästen backar. Skulle välja bom alla gånger :P 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.