Utrustning & tillbehör

Martingal i XX-full?

2014-01-20 10:53 #0 av: Chestnut

Jag behöver ha tag i en martingal med stooor halsring för en dam med en väldigt grov hals Glad

Har ni några tips på vart man kan hitta en stor martingal? Stl full är toklitet, X-full går inte heller runt... Alternativt en förbygel med martingaldel i stl x-full skulle nog kanske kunna funka att testa...

Jag tar emot alla tips jag kan få!

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl
2014-01-20 11:08 #1 av: LinaN

JAg fick tag på en förbygel i strl X-full som vart bra, men nu har min totto nästan vuxit ur den helt... :/ Däremot vart martingaldelen för lång för att funka till honom. Tror dessvärre att jag inte har kvar den delen, annars hade jag nog kunnat tänka mig skiljas från den då den ändå inte används.... :/

hojta gärna till om du hittar nått bra, för jag letar som sagt efter en ny förbygel som är större än den jag har till min lille häst.

Yesterday starts tomorrow, tomorrow starts today.
Today is a gift, that's why we call it the present.

 

Anmäl
2014-01-20 12:43 #2 av: PogoPedagog

Kan man inte bara ta en annan rem för förlängning? De brukar väl vara relativt smala remmar så en sån där löstagbar som sitter längst ned på engelska nosgrimmor borde väl kunna fungera? Eller någon söndertrampad gammal tygel.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.