Annonstorget

Medryttare till litet sto sökes i Rimbo.

2013-12-09 11:11 #0 av: Sarah

Jag söker efter en medryttare till mitt lilla sto. Magica (e Daytona) är ett 4-årigt halvblod på ca 150 cm. Jag har två hästar och känner att jag har svårt att orka hålla igång båda helt. 

Jag tränar regelbundet dressyr för Brigitta Wanatowski och söker efter en liten vuxen medryttare som vill träna en del och kanske tävla lite. Jag är ointresserad/ lite rädd för hoppning, så det vore kul om min medryttare ville hobbyhoppa lite (och rida ut såklart). 

Magica är trevlig att rida och väldigt arbetsvillig då man gör rätt. Hon är jättekänslig och det är viktigt att du har en mjuk hand. (Jag vill att du tränar så att hon fortsätter vara så känslig :)) Hon har en del motor utan att bli hetsig. Hon kan dock ha en del humör i perioder. 

Stallet ligger några km utanför Rimbo och bil behövs. Vill ha hjälp 2 dagar i veckan. Jag har transport och kan hjälpa till att köra till träningar och tävlingar om det behövs. 

Hittade ingen träningsbild tyvärr, men en liten bild på henne då hon är sommartjock :) 

/Sarah 

Anmäl
2013-12-09 11:14 #1 av: Sarah

Enda träningsbilden jag hittade, inridning som 3-åring. 

Anmäl
2013-12-09 11:17 #2 av: Sarah

Jag vill inte ha pengar, utan jag vill att man tränar (och betalar det såklart) samt mockar och fixar de dagar man är dar. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.