02 - Allmänt om hästar

Gott Nytt År

2010-12-31 15:29 #0 av: Maja

Ridsport iFokus vill önska er alla Gott Nytt År och vi hoppas att du, precis som vi ser fram emot ett spännande år 2011.

Hur kommer ni att fira nyår?

Hur ser 2011 ut för er och hästarna? Kommer ni att tävla? Köpa häst? Försöka att slå det där hopprekordet som ni har just nu? Få föl?

Berätta om hur ert 2011 kommer att se ut!

Nyår.jpg

Anmäl
2010-12-31 16:14 #1 av: Ricko

Gott nytt år!

Inget speciellt faktiskt, hade köpt häst. Om jag kunnat och fått, men det kommer typ aldrig hända. Kommer ev. tävla (klubbnivå i hoppning), om det blir någon tävling i år på klubben jag rider, men det borde det bli :)

Anmäl
2010-12-31 16:40 #2 av: Zadeira

Gott nytt år!

I år hade jag tänkt försöka skaffa mig en ny medryttarhäst, det är väl mitt enda egentliga mål som innefattar hästar. Vad det blir sen beror ju på om jag hittar nån medryttarhäst, och vad det är för någon.

Mina egengjorda armband hittar du här https://www.etsy.com/shop/zadeiradesign

eller på instagram under användaren @zadeiradesign

Anmäl
2010-12-31 17:08 #3 av: Klasselover

Gott nytt år! Ska fira nyår hos pojkvännen i år, ta det lugnt och bara ha det mysigt :)

Nästa år har jag som mål att starta en LC-dressyr samt en pay and cross (terräng-clearround), och kanske kanske starta en lättklass-körning, beror på hur länge snön ligger kvar och när man kan börja träna seriöst igen :) Blir bara små lätta tävlingar eftersom han är ung

Förhoppningsvis ska vi även flytta till hästgård någon gång under 2011, vi letar för fullt! Om så är fallet så kanske kanske vi skaffar en till häst :)

Anmäl
2010-12-31 17:32 #4 av: WhoCares-01

Gott nytt och framförallt bättre år är vad jag hoppas på =) hoppas på att Wilmas  hovar håller sig friska så att vi kan börja tävla, jag hoppas på att Pajas ska hålla sig frisk och fräsch hela året utan kotledsproblem och rygg problem.

Firanyår blir det hemma hosmoster på gården så jag kommer att kunna gå ner och kolla till mina älsklingar i stallet före och efter tolvslaget vilket känns bra. ska ha lite julklappsutdelning också eftersom moster med familj var i sälen över jul och kom hem för två dagar sedan. ska bli jättekul =)

Anmäl
2010-12-31 19:15 #5 av: elli-kleo

Gott nytt år alla på ifokus!

Jag hoppas att 2011 blir ett bättre år än 2010 för mej, då 2010 inte har varit så lyckat på vissa saker (dock ej hästrelaterat)

Redan första veckan i januari ska jag ut och tävla hoppning på min häst och jag har planerat att 2011 ska bli mer fyld med tävlingar än 2010 ;)

jag kommer troligen att ha min häst året ut, kommer varken köpa en till/annan eller sälja honom som det ser ut nu iaf.

Jag firar det nya året under hela natten med mina närmaste tjejkompisar! :D

Anmäl
2010-12-31 19:27 #6 av: Maja

Själv firar jag nyår hemma med föräldrarna då jag inte är helt frisk och kry. Var någon sjukdom som bara slog till med feber, halsont, illamående och så. Ville inte riskera att smitta någon annan så jag stannar hemma. Men det är inte helt fel det heller! Serveras löjromtoast, älgkalvfilé med rödvinssås och hallonpannacottapaj till efterrätt. :)

I hästväg så kommer 2011 att bli det mest spännande år jag någonsin har haft hoppas jag. Kommer förhoppningsvis att dra ut min kompis häst på hans tävlingsdebut och eventuellt ge mig på att försöka SM-kvala kompisens sto. I sommar flyttar jag till Island för att arbeta på en hästgård och hur länge jag stannar där får vi se... :)

Anmäl
2010-12-31 19:36 #7 av: CelsiusT

Jag hoppas på ett bättre år än vad som varit!

I år har jag blivit av med en hund och en häst. Och alla djuren har varit sjuka!!! Året har mest bestått av veterinärresor och konvalecenter.

Jag hoppas på att unghästen ska bli frisk så vi kan komma igång med träningen på riktigt. Då handlar det om grund/vidare-utbildning av henne, sätta henne på kor, sedan ska vi ut på några träningstävlingar som jag planerat in för året. Har även planer på att ev ta med henne till chappen (men inte tävla) så hon får vänja sig vid miljön så hon förhoppningsvis kan tävla där året därpå.

Medarbetare på westernridning.ifokus

Anmäl
2011-01-01 01:44 #8 av: niare

Gott nytt år :D nu är det nya året firat ^^

Jag ska försöka komma ut på nån hopptävling under våren inte så högt men har inte tävlat nuvarande häst än :)

ponnyn kommer hem i jan och då påbörjas inkörningen igen och förhoppningsvis hitta nån liten ryttare som kan fortsätta rida han då han blir 5 nu i sommar :)

Anmäl
2011-01-03 15:48 #9 av: bunnyheart

Gott Nytt År!! Glad

Ja, ska nog börja träna och ev. tävla. 2011 kommer bli ett toppen år för mig!!Skrattande

/Johanna, http://finanora.blogg.se

Anmäl
2011-01-03 18:18 #10 av: Alex

Gott nytt år!

För min del blir det väl en del tävlingar, redan anmäld till två... Så ska jag sätta igång Sylgja igen efter att hon gått med föl, vilket ska bli himla kul! Eventuellt att det kan bli avelsbedömning för hennes del också, om vi kommer så långt.

Mvh Alex
Värd för Ridsport
Medarbetare på Islandshäst

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.