Ridning Läst 203 ggr

Ridning i Thailand

  Olästa | Bevaka | Bokmärk

Ska nu åka till Thailand i sommar och planerade att rida på ridcentret i Pattaya. Någon som varit där och ridit och berätta lite hur det är?

ska åxå till thailand, men phuket. är det sså bra att rida där? känns som att man stödjer något som kanske inte borde finnas? annars vore det super att galoppera längs stränderna!

Joda. Där, i Pattaya, är det bra. Det är ett stort stall med stora ridbanor och ridhus och jag tror inte äns att det sköts av Thailändare. Det är nämligen något företag som ordnar ridresor och då bland annat dit.
Och om man rider på andra ställen i Thailand så behöver ju inte hästarna må dåligt för det. Jag red en gång på stranden och hästarna verkade på toppen.

byebyesandy var i thailand, hon red oxå... hon visade bilder på det, hästarna såg inte allt för trevliga ut. men kolla med henne!

 

 

ridsport.ifokus

Jag har ridit i Thailand (Phuket, stället hette någon på L inbilar jag mig...).

Tyckte inte det var någon bra upplevelse, även om vårat ställe såg ut att vara någon utav de bättre... 

#3 Men vart red hon då? Det är ju såklart olika på olika ställen och det stället i Pattaya verkar bra.

#4 Okey

det vette katten var hon red... men det är ju bara att pma och fråga henne, eller leta bland trådarna, om du orkar.. ;)

 

 

ridsport.ifokus

... men den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus. Det är gratis och tar bara en minut. Klicka här för att skapa ett iFokus-konto!

Mer på iFokus