Ridtravare Läst 1688 ggr

Svenska Ridtravarföreningen

  Olästa | Bevaka | Bokmärk

Det verkar vara många här med travare som ridhästar (helt eller delvis). Måste bara fråga hur många av er som känner till vår förening för ridtravare. Kanske t.o.m. är medlemmar?

kostar de??
hur fasen gör man för att skapa ett konto då??

Du kan kolla på sidan och handla i shopen gratis, men för att kunna skriva i forumet måste du vara medlem tyvärr. Styrelsen fattade det beslutet efter att det hade blivit dels lite tjafsigt på forumet, dels för att antalet aktiva på forumet var dubbelt så många som antalet medlemmar i föreningen. Och hemsidan kostar pengar, både i utrymme och arbete. Men för 150:-/år får man rabatt på evenemang, sida på forumet, medlemstidning och möjlighet att nominera sin häst till Årets Ridtravare. Bland annat... Jag tror inte man måste vara medlem för att köpa märken till pållen...

Putt

Putt igen

Jag har ridtravare och är medlem i föreningen

jag är medlem :)

_________________________________

Eve - Sajtvärd för Weight pull iFokus

Är självklart medlem !!Skrattande

Vad får man som medlem?

Jag är en aktiv medlem där. Rider för dom 2 gånger i veckan samt hjälper till vid alla arrangemang.

Jag tycker att det är en underbar förening =)

Du får tillgång till hemsidans forum (att kunna skriva där) och en egen presentation. Två nummer av vår tidning ska komma varje år, men vi har haft svårt att hinna med det. Nu är ett dubbelnummer på G istället... Medlemmar får också delta i de tävlingar som arrangeras i föreningens regi, under vårt TR.

jag är inte medlem men skulle vilja..:) synd bara att där nästan aldrig är några evenemang här nere o närheten inte vad jag har sett iaf.

Nä, evenemangen ordnas ju av medlemmarna och om medlemmarna inte vill så blir det inga evenemang.

nä det är klart synd bara..vet du om det är många som är medlemar från halland?

Tyvärr har jag inte hand om medlemsstatistiken. Men du kan maila info@ridtravare.com så får vi se om Jossan har tid att svara.

Jag antar att man måste ha renrasiga ridtravare...:/Eller?

Inte för att bli medlem, men för att vara med på våra tävlingar måste man ha renrasiga, STC-reggade travare. Det kanske vore ngt att utveckla till partbreed-klasser så småningom, men det har vi inte ens tagit upp till diskussion ännu. Det finns ju både för- och nackdelar med det.

#16 Om ens häst "plockas ur" STC's register, får de fortfarande inte vara med på föreningens tävlingar?

#17 hur skulle en registerarad häst kunna plockas ur stcs register?

 

 

ridsport.ifokus

#18 kanske om inte papper finns (precis som andra hästar)... men låter konstigt då de flesta travare är ju märkta...

#18 Jag vet inte hur det går till, men min foderhästs ägare pratar om att han ska tas ur registret om han säljs. Detta för att han inte ska kunna startas i trav, eftersom han inte håller för travet och hon inte vill att någon ska prova med honom senare ifall inte jag har honom då.

Åå jag måste bli medlem!

#20 Inte plockar man bort hästen från registret heller... Däremot kan man ge hästen ett startförbud och då kommer den aldrig mera till start! 

Varför ger man start förbud?

#23 För att man inte vill att hästen skall gå mera i trav av olika anledningar. Det kan bero på att den inte håller eller kanske helt enkelt inte trivs på banan tex. Om man då säljer sin häst så kan man belägga den med startförbud och då är man helt säker på att den aldig mera tävlas i trav utan kommer att fortsätta sitt liv som ridhäst!

#22 Okej, då vet jag. Ägaren använde nämligen just de orden, men då vet jag hur det ligger till. :)

Ninja, din fråga verkar vara besvarad... VIlken tur, för jag visste inte svaret! *ler*

Nästa år ska jag nog bli medlem... :-)

Vi har rullande medlemsskap. Det betyder att oavsett när du betalar är du medlem ett år innan nästa inbetalning ska ske.

#28 jaha... hm... det är ju bra!!! Det är väl få föreningar som har det så??

Ja, oftast betalar man för ett verksamhetsår i taget. Men vi tyckte det blev svårt att värva medlemmar på hösten med den filosofin, så vi bytte.

... men den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus. Det är gratis och tar bara en minut. Klicka här för att skapa ett iFokus-konto!

Mer på iFokus