Annons:
Etikettallmänt
Läst 7790 ggr
LinneaG
4/6/06, 8:31 AM

Artikel serien om presentera ert stall

Här är lite info om ett litet privatstall som ligger i Bålsta.

Jag och en kompis hyr ett litet stall som ligger i Bålsta, stallet ingår i Torresta gård.

Vi flyttade hit i höstas, men vi höll på hela sommaren med att renovera, då det var ca. 20 år sedan det stod hästar där. Vi målade och snickrade, tillslut fick vi fram ett resultat som dög. Från början var vi 3 hästar, men från början fanns det bara två boxar, så vi byggde en ny. Och för ca. 1 månad sedan kom det en till häst, då byggde vi en till box. Så nu är vi 4 hästar i våran del av stallet, men de finns plats för 6 hästar till. Vi får se hur det blir i sommar om vi ska ta fram spik o hammare igen eller om vi ska fortsätta vara ett väldigt litet men gulligt stall.

Till stallet har vi en stor hage och en mindre sommarhage, men till sommaren ska vi få en till hage som är större än den största. Eftersom vi inte har så mycket mark till stallet så har vi ingen ridbana, antingen rider man i hagen eller så skrittar man till ett närliggande stall där det finns en ridbana med instruktör. Men då vi är 2 personer per häst i stallet så får man oftast ridsällskap så det blir nästan alltid skogsturer, nu när vi äntligen har hittat lite stigar och vägar i skogarna.

Jag trivs väldigt bra i vårat stall, det är litet och lätt. Det är inte en massa spring som det kan vara i större stall och det är inte en massa hästar som man ska hålla koll på. Jag tror inte att jag hade kunnat få det så här bra och trevligt någon annanstans. Utom hos Linda då! Där trivdes jag också jätte bra! Ungefär samma system som vi har nu, lätt och smidigt!

Av: ByeByeSandy

Datum för publicering

  • 2006-04-06
Annons:
Linda
4/6/06, 11:42 AM
#1

Åh vad bra, att du fick in den:)

Wanilj
4/6/06, 1:32 PM
#2

Kanonkul!! Det stämmer ju att man blir lite nyfiken!!

Linda
4/6/06, 4:20 PM
#3

#1 Ja då är det kanske din tur att visa upp?

lisette
4/6/06, 7:27 PM
#4

hmm dom där länkarna längst upp till höger funkar inte

__iE
4/6/06, 8:49 PM
#5

#3 inte för mig heller :/

Faxlin
4/10/06, 4:57 AM
#6

För mig funkade länkarna i alla fall.
Roligt att läsa och se bilder från ditt stall. Hoppas fler vill skriva och berätta om sitt stall med medföljande bilder.

Cave quid dicis, quando, et cui
Audiatur et altera pars

Annons:
Upp till toppen
Annons: