Annons:
Etikettallmänt
Läst 13551 ggr
Maja
12/31/10, 3:29 PM

Gott Nytt År

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Ridsport iFokus vill önska er alla Gott Nytt År och vi hoppas att du, precis som vi ser fram emot ett spännande år 2011.

Hur kommer ni att fira nyår?

Hur ser 2011 ut för er och hästarna? Kommer ni att tävla? Köpa häst? Försöka att slå det där hopprekordet som ni har just nu? Få föl?

Berätta om hur ert 2011 kommer att se ut!

Nyår.jpg

Annons:
Ricko
12/31/10, 4:14 PM
#1

Gott nytt år!

Inget speciellt faktiskt, hade köpt häst. Om jag kunnat och fått, men det kommer typ aldrig hända. Kommer ev. tävla (klubbnivå i hoppning), om det blir någon tävling i år på klubben jag rider, men det borde det bli :)

// Mvh Emina - www.eminametovski.devote.se

Zadeira
12/31/10, 4:40 PM
#2

Gott nytt år!

I år hade jag tänkt försöka skaffa mig en ny medryttarhäst, det är väl mitt enda egentliga mål som innefattar hästar. Vad det blir sen beror ju på om jag hittar nån medryttarhäst, och vad det är för någon.

Klasselover
12/31/10, 5:08 PM
#3

Gott nytt år! Ska fira nyår hos pojkvännen i år, ta det lugnt och bara ha det mysigt :)

Nästa år har jag som mål att starta en LC-dressyr samt en pay and cross (terräng-clearround), och kanske kanske starta en lättklass-körning, beror på hur länge snön ligger kvar och när man kan börja träna seriöst igen :) Blir bara små lätta tävlingar eftersom han är ung

Förhoppningsvis ska vi även flytta till hästgård någon gång under 2011, vi letar för fullt! Om så är fallet så kanske kanske vi skaffar en till häst :)

Whatever you do in life will be insignificant, but it is very important that you do it.

WhoCares-01
12/31/10, 5:32 PM
#4

Gott nytt och framförallt bättre år är vad jag hoppas på =) hoppas på att Wilmas  hovar håller sig friska så att vi kan börja tävla, jag hoppas på att Pajas ska hålla sig frisk och fräsch hela året utan kotledsproblem och rygg problem.

Firanyår blir det hemma hosmoster på gården så jag kommer att kunna gå ner och kolla till mina älsklingar i stallet före och efter tolvslaget vilket känns bra. ska ha lite julklappsutdelning också eftersom moster med familj var i sälen över jul och kom hem för två dagar sedan. ska bli jättekul =)

// Alexandra

Hästen är människans bästa vän <3

elli-kleo
12/31/10, 7:15 PM
#5

Gott nytt år alla på iFokus!

Jag hoppas att 2011 blir ett bättre år än 2010 för mej, då 2010 inte har varit så lyckat på vissa saker (dock ej hästrelaterat)

Redan första veckan i januari ska jag ut och tävla hoppning på min häst och jag har planerat att 2011 ska bli mer fyld med tävlingar än 2010 ;)

jag kommer troligen att ha min häst året ut, kommer varken köpa en till/annan eller sälja honom som det ser ut nu iaf.

Jag firar det nya året under hela natten med mina närmaste tjejkompisar! :D

- Medarbetare på Fälttävlan ifokus

Maja
12/31/10, 7:27 PM
#6

Själv firar jag nyår hemma med föräldrarna då jag inte är helt frisk och kry. Var någon sjukdom som bara slog till med feber, halsont, illamående och så. Ville inte riskera att smitta någon annan så jag stannar hemma. Men det är inte helt fel det heller! Serveras löjromtoast, älgkalvfilé med rödvinssås och hallonpannacottapaj till efterrätt. :)

I hästväg så kommer 2011 att bli det mest spännande år jag någonsin har haft hoppas jag. Kommer förhoppningsvis att dra ut min kompis häst på hans tävlingsdebut och eventuellt ge mig på att försöka SM-kvala kompisens sto. I sommar flyttar jag till Island för att arbeta på en hästgård och hur länge jag stannar där får vi se… :)

Annons:
CelsiusT
12/31/10, 7:36 PM
#7

Jag hoppas på ett bättre år än vad som varit!

I år har jag blivit av med en hund och en häst. Och alla djuren har varit sjuka!!! Året har mest bestått av veterinärresor och konvalecenter.

Jag hoppas på att unghästen ska bli frisk så vi kan komma igång med träningen på riktigt. Då handlar det om grund/vidare-utbildning av henne, sätta henne på kor, sedan ska vi ut på några träningstävlingar som jag planerat in för året. Har även planer på att ev ta med henne till chappen (men inte tävla) så hon får vänja sig vid miljön så hon förhoppningsvis kan tävla där året därpå.

Medarbetare på westernridning.ifokus

niare
1/1/11, 1:44 AM
#8

Gott nytt år :D nu är det nya året firat ^^

Jag ska försöka komma ut på nån hopptävling under våren inte så högt men har inte tävlat nuvarande häst än :)

ponnyn kommer hem i jan och då påbörjas inkörningen igen och förhoppningsvis hitta nån liten ryttare som kan fortsätta rida han då han blir 5 nu i sommar :)

bunnyheart
1/3/11, 3:48 PM
#9

Gott Nytt År!! Glad

Ja, ska nog börja träna och ev. tävla. 2011 kommer bli ett toppen år för mig!!Skrattande

/Johanna, http://finanora.blogg.se

/Johanna.

Hästblogg med min hopp-ponny Nora som jag ägt i över 2 år♡♡♡

Kaninblogg♥♥♥

                   "För världen är du någon,

                               men för någon är du världen."

Alex
1/3/11, 6:18 PM
#10

Gott nytt år!

För min del blir det väl en del tävlingar, redan anmäld till två… Så ska jag sätta igång Sylgja igen efter att hon gått med föl, vilket ska bli himla kul! Eventuellt att det kan bli avelsbedömning för hennes del också, om vi kommer så långt.

Mvh Alex
Värd för Ridsport
Medarbetare på Islandshäst

lagansponny
1/3/11, 6:38 PM
#11

God förtsättning.

För mig blir det två föl till våren. Och så hoppas jag på många utställningar. Min lilla hingst ska gå tre års test.

Upp till toppen
Annons: